Flip Kluin sluit vestiging op winkelcentrum ’t Fort

Maandag 21 oktober 2019

Door Redactie

Dierenspeciaalzaak Flip Kluin sluit vanaf 4 november één van de vestigingen in Apeldoorn. Na ruim 15 jaar gaat het filiaal op winkelcentrum het Fort dicht.

,,Wij hebben dit besluit genomen onder meer vanwege het einde van het huurcontract en de leegstand in het winkelcentrum”, laat het team van Discus Flip Kluin weten. ,,Daarnaast weten steeds meer klanten ons te vinden in onze andere winkels in Apeldoorn en is ons klantenbestand daar in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.”

Mochten klanten in de problemen komen doordat deze vestiging sluit, dan kunnen ze contact opnemen met de winkel. ,,Dan zoeken we graag samen naar een oplossing om te zorgen dat de gewenste producten bij hen thuis zullen komen. Wij hebben namelijk een eigen bezorgdienst die meerdere malen per week in de buurt is om de producten thuis te bezorgen.”

Flip Kluin heeft in Apeldoorn nog 3 andere vestigingen, namelijk aan de Reigersweg, op winkelcentrum de Mheen en op winkelcentrum de Eglantier. Zaterdag 2 november zal de laatste dag zijn waarop de dierenspeciaalzaak op winkelcentrum ’t Fort open is. Overigens laat het team weten dat er geen banen verloren gaan: de medewerkers zullen overgeplaatst worden naar andere vestigingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!