Het glas heffen en dansen tijdens Oud&Nieuw: een overzicht van de feestjes

Maandag 2 december 2019

Door Redactie

Het lijkt nog wat aan de vroege kant, maar voor je het weet is het zover: Oud & Nieuw. Aangezien de decembermaand altijd druk is en de meesten de maand enorm snel volgepland hebben, hebben we bij Apeldoorn Direct vast een lijstje voor je gemaakt. Nu de Sinterklaas-intocht achter de rug is, gaan de Apeldoornse ondernemers de plannen rondom de festiviteiten met Oud & Nieuw uitbreiden.

Apeldoorn telt af! – Marktplein

Deze Oudjaarsavond kan je, net als voorgaande jaren, weer terecht op het Marktplein voor het ‘aftelfeest’. Dankzij dit initiatief van gemeente Apeldoorn kan je vanaf 23.00 uur aftellen onder de grote aftelklok. Dit jaar komt DJ Chiel de muziek verzorgen tijdens de vuurwerkshow. Voor dit Oud & Nieuw-feestje heb je geen kaartje nodig, de toegang is gratis.

Leienplein Oudejaarsborrel’19

Voor een ouderwets gezellige eindejaarsborrel kun je op 31 december van 15.00 uur tot 21.00 uur ook wat komen drinken op Leienplein in Apeldoorn. Vergeet niet je kaartje te kopen voor 10 euro. Als je er op tijd bij bent, kan je het Happy Hour vanaf 15.00 uur tot 16.00 uur nog meepakken.

Eind Goed, Al Goed – BlueZzFighter Live – Café de Oude Haven

Bij Café de Oude Haven kan je op 31 december vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur genieten van Bluesmuziek aan Kanaal Noord 99 in Apeldoorn. De muziek wordt verzorgd door de band BlueZzFighter. Ook hier kan je gratis naar binnen.

WOW! Oud en nieuw-feest – De Babbel

Bij de Babbel op het Caterplein is het de bedoeling dat bezoekers op Nieuwjaarsdag vanaf 00.30 uur gaan dansen op 90’s en Zero’s hits. Geen fan van 90’s en zero’s hits? Er is ook nog feestmuziek tijdens het Oud&Nieuw-feest. De kaartjes zijn al in de voorverkoop gegaan, dus wees er snel bij.

The Future is Smart(lappen) – Oud & Nieuw – Gigant

  • Gigant houdt op 1 januari een themafeest: toekomst en verleden. Vanaf 01.00 uur tot 05.00 uur hoor je in de Popzaal hits van de afgelopen jaren. Voor iedere generatie is er wel iets herkenbaars, want in de futuristische en intergalactische Popzaal hoor je muziek uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s.
  • Even uitrusten kan in Café De Zingende Zilverui. Hier kun je meezingen met Hollandse Hits Karaoke, bier drinken en onbeperkt borrelnootjes eten. Of je nou wilt dansen of lekker aan de bar wilt zitten, bij Gigant kan het allebei. Kaartjes in de voorverkoop zijn 12,50 euro en aan de deur zijn ze 15,00 euro.

Sidewalk-Sally’s fireworks – Blues Café

Bij het Bluescafé aan de Nieuwstraat treedt op 31 december vanaf 22.00 uur Sidewalk Sally’s Firework op tot 01.30 uur. De toegang is gratis.

Oud & Nieuw – De Boerderij Beekbergen

Aan de Tullekensmolenweg 22 in Beekbergen kan je op 1 januari vanaf 01.00 uur het nieuwe jaar goed inluiden. De Boerderij Beekbergen viert namelijk een nieuwjaarsparty om te proosten op het nieuwe jaar. De kaartjes kosten 7,50 euro.

Nieuwjaarsfeest – SamSam

Art Café SamSam aan de Van Kinsbergenstraat komt komende Oudjaarsavond met een feest waarbij de Gouwe Ouwe Dansband muziek komt maken. Vanaf 22.00 uur tot 04.00 uur kunnen bezoekers voor de entreeprijs van 10 euro genieten van een buffet, oliebollen en champagne.

Borrelen in het Stadscafé

De oudejaarsborrel met DJ Duncan, Tom van Zevenbergen en Harry Vesseur wordt een gezellige afsluiter van 2019. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom om lekker te komen borrelen met goed gezelschap. Om 22.00 uur is de borrel voorbij en kun jij weer door naar je volgende feestje!

Staat jouw feestje er nog niet tussen? Laat het ons weten onder dit bericht of mail naar redactie@apeldoorndirect.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Gigant Apeldoorn Hoofdstraat Apeldoorn Horeca Marktplein Apeldoorn Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!