House of Tall viert 10-jarig jubileum met online bingo

Maandag 15 juni 2020

Door Redactie

Je zou maar je 10-jarig bestaan uitgebreid willen vieren en dan breekt de coronacrisis uit. Het overkwam Inez Scheper van House of Tall. Al 10 jaar heeft ze op winkelcentrum de Eglantier een winkel met mode voor lange mannen en vrouwen en schoenen in grote maten. Dat is natuurlijk een feestje waard. De geplande modeshow in maart kon niet doorgaan. Maar de eigenaresse laat zich niet voor 1 gat vangen.

Samenwerking met andere ondernemers

De afgelopen maanden zijn veel ondernemers creatief bezig geweest om hun business op een andere manier te runnen. Allerlei ideeën werden aangegrepen om verkopen te realiseren of binding met de klanten te houden. ,,Omdat het niet druk was in de winkels hadden we tijd om na te denken over een leuk alternatief om ons 10-jarig jubileum te vieren en dat is uiteindelijk de bingo-op-afstand geworden”, vertelt Inez Scheper trots.

Geïnspireerd door collega-ondernemers heeft Inez Scheper een eigen draai gegeven aan de bingo-op-afstand. Bij aankoop van een cadeaubon van 15 euro krijgt de klant gratis bingokaarten. ,,De cadeaubon is onbeperkt geldig en zo zien we onze klanten ook weer terug in onze winkel”, legt Inez uit. ,,We hebben veel super gave prijzen. Zo kunnen de deelnemers bijvoorbeeld een gehele kleding outfit winnen, een paar schoenen of een cadeaubon. Maar er zijn ook prijzen te winnen van winkels op het winkelcentrum, zoals van Annebra, Sillies, Stijvol Haarstudio, Fotostudio Kuipers en ook Fashion Factory, Shoeby, Adam en In Stijl. Daarnaast heeft de visboer en Bakkerij Van der Wal Jolink ook een deelname in de prijzen. ,,Super leuk dat we dit gezamenlijk kunnen doen. Maar het allerbelangrijkste is dat we een hele gezellige avond gaan hebben met de deelnemers.”

Online bingo

De online bingo wordt geheel toepasselijk gehouden op zondag 21 juni, dat is de Nationale Dag van Lange Mensen. Om 19.00 uur gaan de ballen rollen en kunnen de deelnemers via een live uitzending via Facebook hun nummers afstrepen. Bij een bingo moeten ze pijlsnel bellen met de winkel. ,,We hebben ook de samenwerking opgezocht met collega-ondernemer De Kaasman op de Eglantier”, meldt ze. ,,Gezamenlijk hebben we een lekker borrelpakket samengesteld die erbij besteld kan worden. Dat maakt de gezellige avond helemaal compleet.”

De cadeaubon met bingokaarten én het borrelpakket kunnen in de winkel gekocht worden. Bij een online bestelling via de website www.houseoftall.nl wordt alles in de week vooraf aan de bingo opgestuurd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!