John Smit benoemd als algemeen directeur Agrifirm Plant

Dinsdag 3 februari 2015

Door Redactie

© Agrifirm

De hoofddirectie van de Koninklijke Agrifirm Group heeft de heer J.G.G. (John) Smit benoemd als algemeen directeurbij Agrifirm Plant.

John Smit start zijn werkzaamheden bij het in Apeldoorn gevestigde Agrifirm Plant vanaf 7 april en volgt hiermee de positie op van Drees Beekman die tot mei 2014 als algemeen directeur bij Agrifirm Plant verantwoordelijk was. In de tussenliggende periode is de dagelijkse leiding waargenomen door adjunct directeur Vincent Roelofs, zodat er ruim de tijd was om tot een goede invulling te komen. John Smit heeft de opdracht om samen met het management en de medewerkers het succes en de marktpositie van Agrifirm Plant verder uit te bouwen.

John Smit is 48 jaar en woont in Huizen. Na de studie humane voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen is John Smit in diverse marketing-, sales- en managementfuncties werkzaam geweest bij Nutricia, L’Oréal, Unilever, Quest International en Fromageries Bel. De laatste drie jaar was John werkzaam bij de Westland Kaas Groep als directeur Sales Marketing en R&D.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!