Kick-off week Serious Request vol met activiteiten

Donderdag 31 augustus 2017

Door Redactie

3FM Serious Request komt er nu dan echt bijna aan. Nu de meeste Apeldoorners weer terug zijn van de vakantie, gaan de grote voorbereidingen beginnen. Al waren die eigenlijk al maanden bezig, want die begonnen eigenlijk al in oktober vorig jaar, toen bekend werd dat dé jaarlijkse goede doelen actie van radiozender 3FM naar Apeldoorn zou komen. Volgende week zijn er op woensdag, donderdag en vrijdag speciale activiteiten als ‘kick-off’ in de 100 dagen die er nog af te tellen zijn naar het evenement.

Vandaag, donderdag 31 augustus, werd duidelijk dat komende week vol zit met activiteiten rondom 3FM Serious Request. Zo wordt op woensdag 6 september vanaf 18.00 uur een Beursplein gehouden in de Grote Kerk waarbij initiatieven zich kunnen presenteren en aan elkaar gekoppeld kunnen worden om elkaar te ondersteunen. De dag daarna, op donderdag 7 september, wordt de gemeenteraad op creatieve wijze bijgepraat over de initiatieven tot nu toe in Apeldoorn. Tenslotte komen op vrijdag 8 september een paar duizend basisschoolleerlingen bij elkaar op het Marktplein. Daar wordt onder begeleiding van Tim Koldenhof Producties een show uitgevoerd met een dans en lied in het kader van 3FM Serious Request. Ook wordt er, omdat het die dag precies nog 100 dagen duurt tot de start van het evenement, een levensgrote spaarpot onthuld. Deze spaarpot krijgen alle leerlingen in het klein via de school om geld in te zamelen.

Op het Caterplein komen leerlingen van het voortgezet onderwijs bijeen voor een speciaal voor hen opgezet programma. Aansluitend zal er tot 1 uur ’s nachts een evenement zijn met muziek uit het jaar 2000 tot 2010, ‘Zeroes Heroes’, voor de rest van Apeldoorn.

Aanstaande zaterdag, 2 september, is er in onze Serie ‘Serious People’ meer te lezen over deze ‘kick-off week’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!