Kim-Lian van der Meij leest voor tijdens open dag Tim Koldenhof Producties

Zondag 12 januari 2020

Door Redactie

Theaterschool Joji Na School of Arts van Tim Koldenhof Producties opent zondag 26 januari van 9.15 tot 14.30 uur de deuren voor een open dag. Op deze open dag kan je kennis maken met de verschillende lessen die Tim Koldenhof Producties aanbiedt.

Er zijn leerlingen en docenten van Tim Koldenhof Producties aanwezig. Je hoeft niet alleen maar te kijken en te luisteren naar informatie; je mag ook meedoen aan verschillende workshops. Deze workshops zijn op het gebied van zang, dans, theater, film en musical.

Speciale bekende gast

De actieve workshops zijn niet het enige wat de open dag biedt. Bekende Nederlander Kim-Lian van der Meij (bekend van tv, musicals en als stemactrice) komt het tweede deel van de ochtend en leest voor uit haar boekje ‘Dierendorpje’ en gaat samen met de kinderen zingen.

Tijdens de open dag kunnen de kinderen hun eigen creativiteit kwijt aan de kleur/teken tafel. Daarnaast zijn er verkleedkleren aanwezig zodat de kinderen tussen de verschillende workshops door in hun eigen fantasie kunnen opgaan.

Prijzen winnen

Tim Koldenhof Producties geeft tijdens de open dag ook nog prijzen weg die je kunt winnen. Denk bijvoorbeeld aan een pakket van Rituals of een bioscoopbon. Of een bon om ergens lekker te lunchen of een cadeau van een speelgoedwinkel. De prijzen worden uitgereikt op de open dag op zondag 26 januari 2020.

De open dag is op zondag 26 januari 2020 aan de Vlijtseweg 140 (Zwitsalterrein) in Apeldoorn. De toegang is gratis en belangstellenden zijn welkom vanaf 9.15 uur tot 14.30 uur. Er zijn meerdere workshops en artistieke uitvoeringen. Waaronder de peuters en kleuters, die vanaf 09.15 uur laten zien wat ze allemaal hebben geleerd in de afgelopen periode.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!