Klein Berlijn opent Apeldoorns eerste echte Drive Thru BiefstukBar

Maandag 13 april 2020

Door Redactie

Eigen foto

In samenwerking met Apeldoorns reclamebureau Amazing opent Klein Berlijn vanaf donderdag 16 april Apeldoorns eerste echte Drive Thru BiefstukBar. Op het terras voor Klein Berlijn komt de welbekende rode zeecontainer te staan, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Amazing BiefstukBar’. Vanuit de zeecontainer wordt de biefstuk van Slagerij ter Weele geserveerd.

Auto’s rijden langs de container, geven hun bestelling door en rijden met de biefstuk, met aardappelgarnituur en verse salade, naar huis om te gaan eten. De BiefstukBar is voorlopig geopend op donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18, donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 april van 17.00 tot 20.00 uur.

Aanleiding

Arnoud van Walchren van Klein Berlijn vertelt: ,,Ik heb de afgelopen weken tijd met mijn gezin doorgebracht, dat was heerlijk. Maar tegelijkertijd was ik ook steeds aan het broeden op iets ludieks om deze bizarre tijd wat op te leuken. Na een gesprek met Michiel van reclamebureau Amazing werd een en ander concreet en binnen no time was, mede dankzij de snelle acties van de Gemeente Apeldoorn, alles geregeld. En als extraatje worden wachtenden op vrijdag 17 april getrakteerd op muziek van DJ’s Chieljan en Robbies.”

Route

Om de verkeersveiligheid te waarborgen wordt een duidelijke route aangegeven. Gasten wordt verzocht de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen en zich uiteraard aan de maatregelen van de overheid te houden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!