Help de bevolking van Oekraïne

Lunchroom Evi’s opent maandag 5 augustus

Vrijdag 2 augustus 2019

Door Redactie

Klanten die geregeld langskwamen bij ’t Cafeetje van Marja zullen het pand aan de Hoofdstraat 166 niet meer herkennen. En dat is ook de bedoeling. Want Lunchroom Evi’s wil ook een totale andere uitstraling hebben. Komende maandag, 5 augustus, opent de zaak.

Om 10.00 uur opent eigenaresse Floor Huisman de deur van haar eigen plek. Een maand geleden kreeg ze de sleutel en in de tussentijd is er druk geklust om alles op tijd af te krijgen. Er werd onder meer geschilderd en er werden lampen opgehangen. ,, Eigenlijk is alles heel voorspoedig gegaan. De 1,5 week zijn we echt bezig gegaan met de laatste kleine dingen en het inrichten.”

Ook was Floor druk met de menukaart. ,,Als je bij ons komt lunchen of borrelen, dan is het de bedoeling dat je van de menukaart food meerdere gerechtjes kiest”, legt ze uit. ,,Al deze gerechtjes zullen dan geserveerd worden op 1 plank. Zo stel je je eigen kleine proeverij van verschillende hapjes samen.”

Een grote, officiële opening staat voorlopig nog niet op de planning, vertelt ze. ,,Nee, we gaan maandag gewoon open en als we weten hoe het allemaal reilt en zeilt gaan we een opening geven.”

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?