Na Apeldoorn Zuid krijgt nu ook McDonald’s Centrum McCafé

Dinsdag 19 februari 2019

Door Redactie

Het McDonald’s restaurant op de hoek Hofstraat en Hoofdstraat in Apeldoorn Centrum gaat groots verbouwen. Vanaf 4 maart starten de werkzaamheden en zal het restaurant tijdelijk gesloten zijn. Vrijdag 22 maart zal het restaurant weer openen met een geheel nieuw interieur én McCafé.

Naast de bekende Burgers, McNuggets en Franse Frietjes kunnen gasten hier straks terecht voor koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants. Ook zal er gestart worden met Table Service, gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil direct plaatsnemen in het restaurant. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

Franchisenemer Henk Koning is blij met de komst van McCafé naar Apeldoorn Centrum: ,,Na Apeldoorn Zuid is het fantastisch dat we nu ook in het centrum van Apeldoorn onze gasten kunnen voorzien van heerlijke koffiespecialiteiten en dat alles nu ook aan tafel geserveerd kan worden zorgt voor veel gemak voor de gast. Ook ben ik erg enthousiast over het nieuwe interieur, de frisse lichte kleuren en trendy meubels zullen zorgen voor een totaal nieuw look.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!