René Diks en Faldir Chahbari van Rocky Fit gaan los van elkaar verder

Donderdag 1 maart 2018

Door Redactie

Na een jarenlange samenwerking komt aan de zakelijke partnerschap van René Diks en Faldir Chahbari vanaf vandaag (donderdag 1 maart) een eind. Ideeën over de toekomst blijken zover uiteen te lopen dat beide ondernemers besloten ieder een eigen weg in te slaan.

De verwezenlijkte droom om mensen fit te maken en te houden met Personal Trainingen blijft voor beide ondernemers in de toekomst centraal staan. Waar René zich óók graag wil bezighouden met Small Group trainingen en sportieve evenementen, wil Faldir zich óók richten op maatschappelijke zorginvulling met kickboksen.

Op goede voet gaan Faldir en René uit elkaar. Beiden zijn overeengekomen dat René start op een nieuwe locatie onder een nieuwe naam en dat Faldir verder gaat met Rocky Fit vanaf de huidige locaties. Onder de naam Ultimate Fit Company zal René op 1 maart zijn deuren openen op Jean Monetpark 67 in Apeldoorn.

René: ,,Wij gunnen elkaar een mooie toekomst en hebben de overtuiging dat er ruimte is in de markt voor onze beide ondernemingen. Sterker nog, wij zullen elkaar zelfs aanbevelen voor onze specialismen.” Faldir: ,,Onze klanten zullen hun eigen keuze maken bij wie ze graag willen trainen en dat geldt ook voor onze trainers.”

Binnenkort zal er meer informatie bekend gemaakt worden over de toekomstplannen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!