Ristorante Bianco opent aan de Asselsestraat

Maandag 7 september 2020

Door Amrutha Mol

Als je de laatste tijd nog aan de Asselsestraat bent geweest, is het je misschien al wel opgevallen: er komt een nieuwe zaak op nummer 62. Daar zat eerst sushizaak Bento, die zich nu alleen nog op bezorgen richt. Op deze plek komt restaurant Bianco. En de eigenaren, Claudia en Gionata, ken je misschien wel van Pizzeria Frank en An Asselsestraat 154. Morgen, dinsdag 8 september, openen zij de deuren van hun nieuwe restaurant.

Het wordt een restaurant met een Italiaanse keuken en een groot terras. De jonge Italianen zijn erg blij met hun nieuwe restaurant en Claudia zegt: “Het is voor ons een droom die uitkomt. We zijn heel erg blij met ons restaurant en zien dit ook als een nieuw begin.”

Een volgende stap

In 2012 hebben ze Pizzeria Fran en An overgenomen, maar ze zijn klaar voor een volgende stap. Het grote verschil tussen Pizzeria Frank en An en Bianco legt Claudia graag uit: “Frank en An was alleen afhalen en bezorgen. Bij Bianco kunnen de mensen ook uitgebreid dineren, we hebben een mooi terras ter beschikking en we verwelkomen onze gasten op een nieuwe mooie locatie.” Tijdens de coronacrisis zijn de jonge ondernemers begonnen aan de voorbereidingen van hun nieuwe avontuur. Claudia vertelt: “We zijn al bezig met de voorbereidingen sinds februari 2020, het duurde even en kostte tijd, maar het is mooi geworden en morgen gaan we open. Er hoeft bijna niks meer te gebeuren, vandaag komt Jack van Jacks Art nog wel een kunstwerk afleveren, maar verder zijn we er klaar voor om morgen, dinsdag 8 september om 16.00 uur open te gaan. De opening is voor iedereen toegankelijk, het is niet alleen voor genodigden.”

Uitgebreid menu

“Op het menu staan allerlei Italiaanse gerechten”, zegt Claudia. Ze vervolgt: “We hebben verschillende pasta’s en pizza’s. Maar we hebben ook Italiaanse vis- en vleesgerechten. Zo hebben we bijvoorbeeld een ravioli met garnalen die heel lekker is. Als toetje hebben we nog zelf gemaakte Italiaanse desserts. We zijn heel blij met deze volgende stap en hopen dat veel Apeldoorners genieten van onze gerechten.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!