Samenwerking Orpheus en CaseWare voor beide partijen een opsteker

Donderdag 3 augustus 2017

Door Redactie

Theater Orpheus

Theater & Congres Orpheus en CaseWare Nederland hebben deze maand een sponsorcontract ondertekend. Een mooie opsteker voor beide partijen: het Apeldoornse theater zal met de bijdrage die CaseWare levert theater-activiteiten voor stad en regio ontwikkelen. En CaseWare, een softwarebedrijf met een hoofdkantoor in Apeldoorn, haalt door de samenwerking met Orpheus de banden met de regio aan.

Verleden jaar nam CaseWare vol enthousiasme deel aan het door Orpheus georganiseerde businessevent bij de Giro d’Italia en kort daarop sloot het bedrijf ook aan bij het Ondernemerspodium. Deze netwerkclub van Orpheus brengt bijzondere Apeldoornse ondernemers samen die een goed woon-/werkklimaat in Apeldoorn belangrijk vinden en inzien dat Orpheus daar een belangrijke rol in speelt.  ,,Dat uitgangspunt kan CaseWare alleen maar onderstrepen. We zijn daarom blij dat we dit nog extra kunnen ondersteunen met dit contract. Daarbij past deze stap in onze strategie om niet alleen landelijk, maar zeker ook regionaal ons merk te profileren om zo de beste werknemers uit de regio in contact te brengen met ons bedrijf. Daarnaast bieden de theater- en congresmogelijkheden van Orpheus ons de kans om onze zakelijke relaties in de regio uit te breiden en te intensiveren.”  Aldus Bradley Zandstra, marketingadviseur van het bedrijf dat accountancysoftware voor financial professionals ontwikkelt.

,,Het is mooi om te merken dat Apeldoornse ondernemers Orpheus steeds beter kunnen vinden als platform voor creatief ondernemerschap. We zijn dan ook zeer blij dat (inter)nationaal werkende bedrijven zich op deze manier committeren aan de stad. Met de jaarlijkse bijdrage van CaseWare kan Orpheus nóg beter bijdragen aan een aantrekkelijk Apeldoorn,” aldus Meta Neeleman, directeur van Theater Orpheus.

Vanaf augustus staat CaseWare vermeld op alle theaterkaarten die Orpheus jaarlijks uitgeeft en organiseert het bedrijf met regelmaat relatieavonden bij een theatervoorstelling in het theater.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!