Snackcorner de Eendracht dicht door verbouwing

Dinsdag 10 september 2019

Door Amrutha Mol

Ineens stonden de klanten van snackcorner de Eendracht aan de Eendrachtstraat voor een dichte deur. ,,Attentie, we zijn gesloten vanwege de verbouwing. Op 12-09-2019 zijn we weer geopend vanaf 12.00 uur”, stond er op de deur. De cafetaria is sinds een paar maanden overgenomen door nieuwe eigenaren. Gaat het dan nu al fout? Nee hoor. De nieuwe eigenaren wilden ‘even’ verbouwen.

,,Mijn vrouw en ik hebben al heel wat horeca ervaring in Nederland en we hebben deze snackcorner een half jaar laten draaien toen we het overnamen”, meldt de nieuwe eigenaar, meneer Shzen. ,,Maar nu is het tijd voor een nieuw interieur. Wij kijken uit naar het eindresultaat en hopen dat er veel oude klanten en zeker ook nieuwe klanten hun snacks komen halen bij ons.”

Hij vervolgt: ,,We blijven een snackbar, dat verandert niet. Het enige wat er verandert is het interieur. We hebben nieuwe keukenapparaten nodig en gaan de snackcorner opnieuw inrichten.” De buitenkant van het gebouw staat al in de verf en binnen is een aannemer druk bezig met klussen. ,,We hopen 12 september open te gaan, maar mocht dat niet lukken dan blijven we dit weekend ook nog gesloten”, meldt hij.

De overbuurvrouw van de snackcorner, Anneke Janmaart, kijkt uit naar het eindresultaat. ,,Ik ben benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Ik woon hier een aantal jaren en kijk met plezier rond op straat, dit is dan ook weer zo iets dat opvalt. Volgens mij komen er wel veel mensen naar de snackcorner. Dat was voor de verbouwing ook zo.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!