Sportservice Apeldoorn keert terug in een nieuw jasje

Dinsdag 18 januari 2022

Door Redactie

Sportservice Apeldoorn

Bij Sportstimulering Apeldoorn is het roer helemaal omgegooid, met ook een nieuwe naam: Sportservice Apeldoorn. Het onderdeel van Accres krijgt een geheel nieuwe missie met ook een nieuwe huisstijl. Dit onder het motto: iedereen in beweging. Waar de afdeling Sportstimulering eerder voornamelijk uitvoerend bezig was, zijn ze nu meer de verbindende factor tussen vraag en aanbod. In de aankomende jaren is het doel dat iedereen in en rondom Apeldoorn, Apeldoorn Sportservice weet te vinden.

Voor iedereen

Voordat de grote verandering begon, was het sportaanbod vooral gericht op de jongere doelgroep. Met deze veranderingen en het nieuwe motto is er een breder sportaanbod voor iedereen: jong en oud. De nieuwe naam Sportservice is gekozen, aangezien Sportstimulering niet meer dan de lading dekt die ze nu geven. Het kreeg een nieuwe missie en dus ook een nieuwe naam!

Het team van Sportservice is een lokaal opererend team van energieke en dynamische sport- en beweegprofessionals. Zij vervullen in de gemeente Apeldoorn een maatschappelijke rol door het stimuleren, voorlichten, organiseren en onder de aandacht brengen van sport en bewegen. Alles hierbij is gericht op een actieve leefstijl, voor alle doelgroepen.

Gezonde en actieve leefstijl

Sportservice werkt samen met andere organisaties, het onderwijs en organisaties op het gebied van zorg en welzijn. Ze gaan samen met jou op zoek naar wat er nog meer nodig is om resultaten te behalen en een actieve leefstijl voor jou neer te zetten. Op de website van Sportservice, is alles te vinden over meer informatie en het nieuwe sportaanbod. Uiteindelijk leidt dit naar een actieve beweegstijl voor alle inwoners van Apeldoorn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!