Stappenbelt opent tweede locatie

Maandag 25 februari 2019

Door Redactie

Stappenbelt Sportfietsen opent komende donderdag, 28 februari, een nieuwe vestiging speciaal voor e-bikes aan de Asselsestraat 51 in Apeldoorn. Stappenbelt is al 27 jaar actief in fietsen, kleding en accessoires voor de sportieve fietser. Om de consument nog beter kennis te laten maken met de sportieve Specialized e-bikes – in de bestaande winkel aan het Kanaal-Noord al een aantal jaren in het assortiment – krijgen deze nu nog meer aandacht in een eigen winkel, die ook als Specialized Turbo Testcenter zal dienen.

Gert Stappenbelt, samen met zijn vrouw Roelien eigenaar van beide winkels en zelf fervent fietser, over deze stap: ,,De elektrische fiets is al jaren niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. En terecht natuurlijk; de e-bike maakt het efficiënt en gemakkelijk om je in en om de stad snel te verplaatsen. Ook op het gebied van de mountainbike zijn de e-bikes sterk in opkomst – ze bieden gewoon heel veel fun. ,,In de ons omringende landen heeft de e-bike zeer snel aan terrein gewonnen. Dit is de toekomst.”

Om in de bestaande winkel aan het Kanaal Noord nog meer de nadruk te kunnen leggen op de bestaande collectie sportfietsen en accessoires, is de uitbreiding met een E-bike specifieke winkel als logische stap in beeld gekomen. Roelien Stappenbelt: ,,We hebben uitgekeken naar een centralere plek die nog beter bereikbaar is voor deze specifieke doelgroep. Aan het Kanaal Noord weten onze bestaande klanten ons inmiddels te vinden. Deze voor ons relatief nieuwe markt brengt echter gedeeltelijk een nieuw publiek met zich mee. Op de prachtige locatie aan de Asselsestraat zijn we niet alleen eenvoudiger te vinden, maar kunnen we de consument ook een e-bike specifieke beleveniswereld bieden, inclusief uitgebreide testmogelijkheden.”

Net als aan het Kanaal Noord zal de collectie e-bikes aan de Asselsestraat exclusief bestaan uit fietsen van het Amerikaanse merk Specialized. Frank van Dulmen, Market Leader Dutch Spoken Markets bij Specialized.: ,,De elektrische fiets heeft ook binnen ons merk de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We kijken als merk verder dan alleen prestaties en actieradius. Ook integratie, gebruiksgemak en superieure rijeigenschappen zijn voor steeds meer consumenten van groot belang en juist daar zit het onderscheidende vermogen van onze Specialized Turbo collectie.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Sport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!