Steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij ‘Apeldoorn voor Apeldoorn’

Donderdag 7 mei 2020

Door Redactie

De lijst met producten, cadeaus en tegoedbonnen voor komende zaterdag (9 mei) wordt langer en langer. Dan wordt namelijk in de hal de Drieslag op het Zwitsalterrein ‘Apeldoorn voor Apeldoorn’ gehouden. Een drive thru waarbij geïnteresseerden van tevoren een product kunnen bestellen en ze halen dit zaterdag af tussen 12.00 en 16.00 uur.

Roger de Frankrijker (Veluwse Schavuyt), Gert Mulder (RTV Apeldoorn) en Chiel van Tongeren (DJ/ locatie STOOM) zijn de mensen achter het initiatief  ‘Apeldoorn voor Apeldoorn’. ,,Er zijn best veel ondernemers die het nu moeilijk hebben, die willen we helpen”, meldt Gert. De gemeente Apeldoorn stelt de hal op het terrein hiervoor ter beschikking.

In de auto blijven

Op de website kunnen mensen verschillende producten, leuke pakketten of cadeaubonnen van tientallen Apeldoornse ondernemers bestellen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en deze cadeau geven voor Moederdag bijvoorbeeld of gewoon om er zelf van te genieten. ,,Alles gebeurt uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen, daarom hebben we ook gekozen voor een ‘drive thru”, gaat Gert verder. ,,Mensen die de bestelling op komen halen en een lokale ondernemer een hart onder de riem willen steken, mogen de auto niet uit.” Kopers kunnen binnen een bepaald tijdslot de bestelling ophalen. Ze ontvangen hiervoor tijdig een appje.

Gert vervolgt: ,,Eerst wilden we 55 uur radio maken net zoals tijdens het Glazen Huisje Apeldoorn, de actie met het glazen huis van een aantal jaar geleden. Maar er mag geen menigte omheen gaan ontstaan, dus dat gaat nu niet. Op de radio besteden we er wel extra aandacht aan en op 9 mei is RTV Apeldoorn er live bij.”

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!