Ticketverkoop Business in Wonderland van start

Woensdag 25 oktober 2023

Door Redactie

De kaartverkoop voor het nieuwe business event, genaamd “Business in Wonderland,” is officieel van start gegaan. De organisatie achter dit evenement, Stichting Business in Apeldoorn, heeft niet alleen de datum aangekondigd, maar ook de locatie onthuld. Het evenement staat gepland voor donderdag 29 februari 2024 en zal plaatsvinden in Orpheus.

Voor Apeldoornse Ondernemers

Business in Wonderland biedt Apeldoornse ondernemers de gelegenheid om tijdens dit evenement in contact te treden met andere ondernemers. De avond staat bol van wonderbaarlijke opdrachten die de aanwezigen ongetwijfeld zullen verbazen, maar bovenal bijdragen aan het hoofddoel: met nieuwe zakelijke connecties huiswaarts keren. De kernwaarden van dit event, “ontmoeten-verbinden-ondernemen,” spelen een prominente rol gedurende de avond.

Initiatiefnemer Frank Huibers licht toe, “Binnen het thema Alice in Wonderland (Business in Wonderland) willen wij jou de weg wijzen naar alle prachtige ondernemingen binnen Apeldoorn en omstreken. Want wij zeggen: ‘Als je nog niet weet waar je naartoe gaat, is elk weg de goede.’ Apeldoorn herbergt een schat aan wonderlijke ondernemers, en ondernemen doen we samen. Of je nu een grote of kleine ondernemer bent, bekend of minder bekend, zichtbaar of minder zichtbaar, iedereen heeft zijn eigen ondernemersverhaal en draagt bij aan het geheel. Kom en laat je verrassen.”

Samen met vijf andere gedreven Apeldoornse ondernemers organiseert Huibers dit nieuwe evenement. Verschillende bedrijven hebben zich reeds als sponsor aan dit initiatief verbonden, en de gemeente Apeldoorn ondersteunt dit waardevolle project eveneens.

Tickets en meer informatie

Voor degenen die er snel bij zijn, zijn de tickets verkrijgbaar tegen een speciale early bird prijs op de website van Business in Wonderland.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!