Vacature: Apeldoorn Direct zoekt een WordPress Wizard

Woensdag 19 april 2017

Door Redactie

Voor Internetbureau Max, onze online partner van het eerste uur, zoeken wij een gedreven WordPress Wizard. Het team dat onder andere werkt aan Apeldoorn Direct zoekt versterking! In onze jarenlange samenwerking hebben we al veel verschillende inhoudelijke projecten succesvol in de praktijk gebracht. Door deze samenwerking is en blijft Apeldoorn Direct een relevant en toonaangevend digitaal nieuwsplatform voor de stad.

Internetbureau Max merkt op dit moment een sterke groei van alle online activiteiten. Zo ontvangt de WordPress-specialist steeds meer vraag van bedrijven en organisaties uit het hele land om nieuwe websites en complete online marketingstrategieën te ontwikkelen.

Hierdoor kan het Internetbureau nieuw WordPress talent een mooie job bieden in het hart van de stad. Het team werd onlangs al uitgebreid op het gebied van marketing en communicatie. Nu zoeken zij dus een WordPress Wizard; een ware tovenaar die naast veel kennis vooral een passie heeft voor WordPress en eager is om daar alles in te ontdekken.

Elke dag weer anders

Jeroen Kloppenburg, zelf WordPress Wizard, is enthousiast dat zijn werkgever op zoek is naar nieuw WordPress-talent: “Ik heb het goed naar mijn zin bij Internetbureau Max. We werken in een sfeervolle omgeving met een enthousiaste groep mensen. Daarbinnen werk ik aan verschillende projecten en daarmee is er veel afwisseling. Bovendien krijg ik veel verantwoordelijkheden en vrijheid om dit zelf te managen. Het leukste is misschien nog wel dat ik de ruimte krijg om zelf nieuwe dingen te ontdekken en mijn horizon te verbreden op het gebied van WordPress. Die kansen krijgen je niet overal.”

Klein team met grote doelen

Webregisseur Daan de Wilde beaamt de fijne sfeer, verantwoordelijkheden en vrijheden die zijn collega Jeroen omschrijft. Ook Daan ervaart dit als uniek: “We werken hier als echte teamspelers aan gezamenlijke doelen. Ik vind het vooral mooi dat we tijdens die processen open en eerlijk met elkaar communiceren en elkaar feedback geven om tot een ideaal eindresultaat te komen.”

Alles draait om WordPress

Daan wordt ook blij van de aanwezige WordPress-kennis bij Internetbureau Max: “Iedereen is hier fan van WordPress. Alle kennis en het enthousiasme van het team komen samen in diverse projecten. Daarbij ontstaan ook nieuwe uitdagingen. Als iets binnen WordPress nog niet bestaat, dan maken we dat gewoon.”

Solliciteren

Wil je meer informatie of solliciteren? Bekijk dan hier de vacature of vul onderstaand formulier in. Bellen voor meer info kan natuurlijk ook. Vraag dan even naar Sandra 055-5 270 270.

  • Max. bestandsgrootte: 30 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?