Verschillende ondernemers slaan handen ineen voor Moederdag

Donderdag 30 april 2020

Door Redactie

Als je niet naar je moeder kan op Moederdag door alle maatregelen, wat doe je dan? Je kunt natuurlijk altijd als verrassing iets bij haar laten bezorgen. Met dit idee zagen de ondernemers van onder meer Bloemendok en NETT, beiden gevestigd in de voormalige nettenfabriek, een gat in de markt. Daarom sloegen zij de handen ineen en gaan zij Moederdagpakketten bezorgen. Niet alleen een ontbijtje, maar ook een bos bloemen erbij.

,,Dit initiatief hebben we genomen omdat veel mensen nu de deur niet uit mogen of kunnen om hun moeder of schoonmoeder te verrassen”, legt Jesse Nauta van NETT uit. ,,Op deze manier kunnen ze toch een verrassing brengen. Het idee is een combi deal van een brunchbox en een mooie bos bloemen bij je thuis bezorgd.” Hij vervolgt: ,,Gezien de grote hoeveelheid bestellingen van de afgelopen dagen denk ik wel dat er behoefte aan is. In Apeldoorn is er al veel omtrent afhalen bezorgen qua diner, maar qua ontbijt en lunch nog niet veel, daar kregen wij veel aanvragen voor.”

Nog meer

En niet alleen zij gingen een samenwerking aan. Ook Feestshop Brouwer en Bakken & Zo, beiden aan de Asselsestraat, bezorgen gratis een doosje met 5 zoete hapjes, versierd met onder meer ballonnen van de feestshop. Daarnaast ontstaan er in Apeldoorn er verder ook steeds meer initiatieven om moeders toch in de watten te leggen, ondanks deze vreemde tijd. Zo kan je bij Sillies op winkelcentrum de Eglantier een ontbijtje bestellen, inclusief een fles wijn. En om dan in de drank-sferen te blijven: Sizzles zorgt voor een 3gangen verrassingsdiner voor je moeder, en daarbij kan je een fles mousserende wijn bestellen.

Verder kan je bij Schenkers aan de Van Kinsbergenstraat een Moederdagbox afhalen of laten bezorgen, met onder meer huisgemaakte worteltaart en afbakbroodjes. Ook M’Joy aan het Leienplein heeft aan bloemen gedacht, zij bezorgen een uitgebreid ontbijt, high tea of high wine voor je moeder, mét een plantje van Groenrijk Malkenschoten. Ook Poppe aan de Paslaan levert iets extra’s; zij regelen een brunch- of dinerkist voor je en daarnaast kan je een foto laten maken van jou, gezin of kleinkinderen. Die foto wordt dan met de kist samen bij je moeder thuis bezorgd.

 

Bekijk hieronder het filmpje van het initiatief van Bloemendok en NETT:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!