[VIDEO&POLL] Winkelcentrum de Oranjerie elke zondag open

Donderdag 19 september 2019

Door Amrutha Mol

Winkelcentrum de Oranjerie staat al jaren in Apeldoorn en veel mensen lopen graag een rondje door het overdekte winkelcentrum. Eind 2017 begon de Oranjerie aan een renovatie, maar deze is nu bijna klaar. Onlangs werd bekendgemaakt dat de Oranjerie vanaf deze maand elke zondag geopend is. Wat vindt winkelend Apeldoorn daarvan?

De TK Maxx was nog niet eerder in Apeldoorn te vinden, maar sinds april 2019 zit de winkel in de Oranjerie. Naast deze nieuwe winkel kun je elke zondag ook terecht bij kledingwinkels zoals Only, Mango en New Yorker. Voor outdoor spullen en reisbenodigdheden kun je terecht bij de ANWB en Bever. De meeste mensen vinden het wel leuk dat de Oranjerie zondag geopend is en zullen ook zeker langskomen in het overdekte winkelcentrum als ze iets nodig hebben wat ze eerder die week zijn vergeten bij het boodschappen doen.

Heel wat mensen lopen een rondje door het overdekte winkelcentrum, maar ze geven wel aan de horecagelegenheden te missen na een middagje shoppen. Eind 2019 opent BackWERK de deuren in het vernieuwde winkelcentrum. ,,We vinden het erg leuk dat BackWERK in de Oranjerie komt. Hopelijk trekt het selfservice food concept meer mensen zodat er meer leven en sfeer ontstaat”, vertelt Carine Sietsma, storemanager van TK Maxx Apeldoorn.

Wat vind jij?

In de video zie je wat andere Apeldoorners ervan vinden dat de Oranjerie elke zondag geopend is. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij ervan dat de Oranjerie elke zondag open is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!