Vroegere Club Entrance wordt ‘Teun Apeldoorn’

Vrijdag 13 oktober 2017

Door Redactie

Jeroen ten Veen

Het pand waar jarenlang dé homokroeg van Apeldoorn zat, heeft een nieuwe eigenaar. Jeroen ten Veen, van Café Jeroen, gaat deze plek samen met zakenpartner Elise Teunissen omtoveren tot evenementenlocatie. Ze hopen vanaf november open te kunnen.

Het is nog even wachten op de vergunning, maar ze willen maar wat graag van start. ,,Teun wordt dé plek waar je je feestje kunt gaan houden”, legt Elise, zelf bedrijfsleidster bij Restaurant de Boschvijver, uit. ,,En er komen alleen maar besloten feesten, denk aan borrels, bedrijfsfeestjes, jubilea en allerlei andere feestjes die mensen kunnen vieren.” Jeroen en Elise hebben al hard gewerkt aan de nieuwe onderneming. Elise krijgt de dagelijkse leiding en Jeroen houdt zich bezig met alles achter de schermen. Elise: ,,We hebben alles binnen wat lichter gemaakt. Het is geen kroeg meer, dus daarom wat lichtere kleuren. En we hebben ook al een mooi zitje gemaakt, waar mensen lekker even kunnen zitten.”

Op de facebookpagina van Teun Apeldoorn gaan de nieuwe eigenaren de volgers op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes én de datum waarop ze open zullen gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!