Webshop Futurumshop opent eerste experience winkel in Apeldoorn

Donderdag 23 december 2021

Door Redactie

Eigen foto

Na 2 jaar hebben gezocht naar het best geschikte pand, heeft het bedrijf geïnvesteerd in het voormalige pand van de Miss Etam aan de Hoofdstraat. Het bedrijf heeft moeite om zijn merken in het buitenland populair te laten worden. Nu wordt er een fysieke winkel in Apeldoorn geopend, als proeftuin.

Geen haast

“Panden die in de oude stijl zijn opgeknapt springen eruit en dat komt de aantrekkingskracht ten goede,” legt Harmen van der Meulen, eigenaar van Futurumshop, uit. “Daar investeren wij dus eerst in. Hopelijk kunnen we over een jaar open, maar door corona en de drukte die dat veroorzaakt zou het zelfs nog langer kunnen duren.” Het plaatje moet kloppen en het pand moet een top uitstraling hebben. Wanneer het dus open gaat, hangt van de tijd af wat ze in het pand moeten steken.

Dit wordt nu als het ware de proeftuin voor de wereld.

Webshop

Futurumshop is een enorm groeiend bedrijf, dat in 1999 is opgericht. Het is een webshop voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers en triatleten. In de Benelux is Futurumshop alleen een online winkel, maar voor uitbreiding naar andere landen wordt er gekeken naar verkoop via fysieke winkels. De nieuwe winkel in Apeldoorn zal het thema ‘experience’ centraal staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!