Nieuwste aflevering van ‘Studio ACEC’ met ondernemer, auteur en spreker Arko van Brakel

Vrijdag 22 september 2023

Door Redactie

In de nieuwste aflevering van ‘Studio ACEC’ spreekt Max Dammers met Arko van Brakel, veelzijdig ondernemer, auteur en spreker. Arko deelt zijn levens- en carrièrekeuzes. Zo reisde hij over de wereld met ‘zelfsturingsgoeroe’ Ricardo Semler, was hij een tijdje directeur van het prestigieuze De Baak en maakte hij een onverwachte overstap naar Regio Stedendriehoek (voorheen bekend als CleanTech Regio).

Ondernemende reis

In deze podcast ontdek je hoe Arko zijn weg vond van de drukke Randstad naar Apeldoorn en wat hem drijft in zijn ondernemende reis. Hij vertelt over de stijl en visie van Ricardo Semler met betrekking tot zelfsturing en de verbinding met zijn boeken. En hoe is hij naar Apeldoorn gekomen en voelt hij zich een echte Apeldoorner? Een opmerkelijke stap met een persoonlijke aanleiding.

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Arko van Brakel, zijn ondernemerschap en zijn kijk op zelfsturing? Luister dan naar het volledige gesprek in de nieuwste aflevering van ‘Studio ACEC,’ beschikbaar op de ACEC-website, Spotify en Apple Podcasts.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!