Apeldoornse gemeenteraad gaat digitaal vergaderen

Zondag 29 maart 2020

Door Redactie

Archief | Herman Talstra

Sinds de coronamaatregelen zijn ingevoerd, is ook de Apeldoornse gemeenteraad gestopt met vergaderen. Want ja, ze zijn met veel, en met veel mensen mag je nu niet samenkomen. Maar daar hebben ze wat op bedacht. Komende donderdag, 2 april, gaat de gemeenteraad voor het eerst digitaal vergaderen.

De vergadering is voor iedereen live te volgen via deze website. Op deze wijze wil de raad van Apeldoorn ook in deze periode invulling geven aan haar taak als volksvertegenwoordiger en politieke verantwoordelijkheid.

De Politieke Markt Apeldoorn van donderdag 2 april wordt gehouden via Microsoft Teams en live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. Het is op dit moment nog niet mogelijk om live in te spreken. Om burgers de gelegenheid te geven om hun reactie te geven kunnen zij deze tot en met woensdag 1 april sturen naar otgriffie@apeldoorn.nl. Deze reacties worden geanonimiseerd geplaatst bij de vergaderstukken. De raadsfracties kunnen deze reacties meenemen tijdens de politieke bespreking.

Op de agenda staan de onderwerpen ‘Vaststelling bestemmingsplan Imkersplaats 38’, ‘Regiovisie Samen tegen Huiselijk Geweld: aanpak huiselijk geweld 2020 t/m 2023’ en ‘MeerjarenPerspectief Vastgoedexploitaties (MPV) 2019-2020’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!