GroenLinks deelt rode lintjes uit

Donderdag 20 februari 2020

Door Redactie

Vrijwilligers die zich inzetten voor anderen verdienen een lintje. Althans, dat vindt de Apeldoornse fractie van GroenLinks. Daarom hield de fractie van GroenLinks een Valentijnsactie: tot 1 februari kon je vrijwilligers opgeven die zich met hart en ziel inzetten voor anderen en daarom een rood lintje van GroenLinks verdienen.

De lintjes zijn dit jaar voor de 11e keer uitgereikt. Dit jaar was de uitreiking in de leeskamer van het Oude Raadhuis. Fractievoorzitter Danny Huizer reikte de lintjes uit aan aan de onderstaande personen/initatieven:

  • Frank Nijpels zet zich in als vrijwilliger voor meerdere organisaties. Hij zet zich ook al 18 jaar in voor de buitenspeeldag aan de Loseweg in Apeldoorn, waar 500 tot 600 kinderen een actieve middag beleven.

 

  • Het huis van de levenskunst voor mensen met dementie. Dit is een kleinschalige dagopvang voor mensen met verschillende vormen van dementie. Alle medewerkers, ook de initiatiefnemers, werken er op vrijwillige basis.

 

  • 100 Talentvolle vrouwen. Dit is een organisatie die maandelijks workshops geeft in Apeldoorn en Zutphen om vrouwen hun talenten te laten ontdekken en optimaal te laten gebruiken.

 

  • De Liefdesmars. Dit is een actie van Amanda Kraal, die vorig jaar voor het eerst een liefdesmars organiseerde in Apeldoorn om iedereen wat positiviteit te brengen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!