Interim-bestuur voor D66 Apeldoorn

Donderdag 1 juli 2021

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Edi Bakker, Hanneke Treep en Simon Vollers zijn door de leden van D66 Apeldoorn in een online ledenvergadering op 29 juni 2021 gekozen als interim bestuursleden. Samen met Naziha Deraz en Erik Bus vormen zijn het afdelingsbestuur tot 30 maart 2022.

Rust, vertrouwen en eenheid

Vorige week legden de bestuursleden Gerjan van Engelenhoven, Hayo Canter Cremers en Bob Bishoen per direct hun functie neer. En daarnaast was er de laatste tijd sowieso veel commotie binnen de partij. Simon Vollers treedt op als voorzitter van het afdelingsbestuur. De overige taken zullen onder de andere bestuursleden worden verdeeld. “D66 Apeldoorn heeft gekozen voor een interim afdelingsbestuur om rust, vertrouwen en eenheid binnen de partij op te brengen”, meldt Bouwien ten Bokum.

Ze vervolgt: “Met het interim-afdelingsbestuur, raadslid Dennis Russchen en lijsttrekker Bouwien ten Bokum, ondersteund door een snel geformeerde steunfractie (bestaande uit 15 actieve leden) en bijgestaan door de leden heeft D66 een flinke stap gezet om weer als volwaardig politieke partij in Apeldoorn in de gemeenteraad zitting te nemen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!