Kinderen ook naar de stembus tijdens de gemeenteraadsverkiezingen

Zaterdag 10 maart 2018

Door Redactie

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart kunnen kinderen op verschillende locaties van Accres stemmen op hun favoriete activiteit. In samenwerking met kinderopvang Doomijn en gemeente Apeldoorn is de Kinderstembus mogelijk gemaakt.

Kinderstembiljet

Op het kinderstembiljet kunnen de kinderen het stemvakje van hun favorieten activiteit rood maken. Op de achterkant van het stembiljet mogen ze hun droomactiviteit laten zien. Knutselmateriaal is aanwezig op de kinderstembus locaties. Daarna kan het stembiljet in de kinderstembus worden gedaan. Onder de jonge stemmers worden kaartjes verloot voor verschillende leuke kinderactiviteiten.

Kinderstembureau

Het kinderstembureau is te vinden in dok Zuid, wijkcentrum De Stolp, wijkcentrum Orca, wijkcentrum De Groene Hoven en dorpshuis De Hoge Weye in Beekbergen. Naast deze locaties is er ook een kinderstembureau in het stadshuis en basisschool De Regenboog.

Meer informatie

Het kinderstembiljet is aanwezig op één van de bovenstaande locaties en wordt ook vooraf verspreid bij de scholen in de buurt van de kinderstembureau’s. Daarnaast is het kinderstembiljet te downloaden via de link accres.nl/wijkcentra/kinderstembus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Gemeenteraad Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!