Martin Fransen lijsttrekker CDA Vallei en Veluwe

Donderdag 27 november 2014

Door Redactie

Apeldoorner Martin Fransen is door leden van CDA Gelderland en Utrecht gekozen als lijsttrekker voor het waterschap Vallei en Veluwe. Hij zal de lijst aanvoeren voor de waterschapsverkiezingen van 18 maart 2015. Martin Fransen is al jarenlang bestuurlijk actief binnen het CDA en is de laatste jaren actief geweest als raadslid in de gemeenten Overbetuwe en Apeldoorn.

Tijdens de ledenvergadering is ook het verkiezingsprogramma voor waterschap Vallei en Veluwe vastgesteld. Speerpunten zijn ondermeer:

  • Samenwerken: het CDA kiest voor de samenleving en niet voor de overheid. We beseffen dat het werk van een waterschap impact heeft op mensen en/of organisaties. Het CDA wil hen dan ook betrekken bij beslissingen.
  • Duurzaamheid: het is noodzakelijk te blijven nadenken over nieuwe technologieën. Duurzaamheid is bij water van levensbelang.
  • Waterveiligheid: het CDA ziet dit als een kerntaak
  • Het CDA wil geen rekeningen doorschuiven naar toekomstige generaties. We kiezen ook binnen een waterschap voor hervormen in plaats van uitgeven, met de blik op de lange termijn in plaats van de korte termijn.

 

De volledige kandidatenlijst en verkiezingsprogramma zijn te vinden op www.cdagelderland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!