Help de bevolking van Oekraïne

Nominaties groene lintjes weer geopend

Donderdag 4 april 2019

Door Redactie

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op donderdag 6 juni voor de vijftiende maal haar groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven.

De huldiging is gekoppeld aan Wereldmilieudag: 5 juni. GroenLinks wil hiermee het onderwerp milieu op een positieve manier in het nieuws brengen. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. Weet je iemand uit de gemeente Apeldoorn die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag.

Als jouw kandidaat genomineerd wordt, krijg je uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking die zal plaatsvinden op donderdag 6 juni aan het eind van de ochtend. Je kunt je nominatie zenden aan groenlinks@apeldoorn.nl. Graag voorzien van motivatie en vóór 10 mei aanstaande.

Op de site van GroenLinks staat de eregalerij van Groene Lintjes dragers en meer informatie over vorige uitreikingen van de groene lintjes.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

GroenLinks

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?