Help de bevolking van Oekraïne

Onze bushalte moet terug

Woensdag 26 januari 2011

Door SP Apeldoorn

In de Apeldoornse woonwijk Kerschoten tussen de Koninginnelaan ter hoogte van zorgcentrum De Veenkamp en de in aanbouw zijnde Vlier (beschermde woonvormen) in woonpark De Groene Hoven ter hoogte van de Anklaarseweg, zijn zo’n 5 bushaltes verdwenen. (Oudere) mensen moeten nu honderden meters verder lopen voor zij bij een bushalte zijn. Dit is het gevolg van de in het leven geroepen Veluwelijn (buslijn 90).
Door een e-mail van een buurtbewoner zijn wij op de hoogte gesteld van het verdwijnen van de halteplaatsen. De SP is tegen verslechtering van het openbaar vervoer en dus gaat zij woensdag 26 januari 2011 ’s avonds woonwijk Kerschoten in. De SP gaat huis-aan-huis met mensen in gesprek om te vragen wat zij vinden van het opheffen van de bushaltes. Tevens kunnen zij hun handtekening zetten tegen het verdwijnen van de haltes.
Ook worden er woensdag op het Provinciehuis tijdens de Commissie voor Verkeer zeer kritische vragen gesteld door SP Statenlid Alex Mink aan de gedeputeerde. De Gelderse SP kreeg klachten die gingen over het verdwijnen van de bushaltes en de zeer slechte invoering van de Veluwelijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?