Praat mee: Heeft Apeldoorn grote ketens nodig aan de randen van de stad?

Dinsdag 20 februari 2018

Door Redactie

Gerard Oltmans

Het is nu de tijd om aan de volksvertegenwoordigers te laten weten wat jouw mening is, of hen te inspireren met ideeën. Juist nú, nu de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur staan. En meepraten kan onder dit bericht.

Is het een oplossing om meer mensen naar de binnenstad te krijgen door aan de randen van de stad grote winkelketens te vestigen? Dan hebben we het over een Action XL, een Dekamarkt, een Kärcher en nog meer. En daarbij doemt de vraag op, is dit in lijn met de Detailhandelsvisie? Hoe controleren onze volksvertegenwoordigers het bestuur op de uitvoering van de Detailhandelsvisie? Hebben zij oog voor alle ondernemers, de kleine en de grote? Zien zij dat een goed winkelaanbod in de wijken bijdraagt aan de leefbaarheid? En in hoeverre wordt het ondernemers makkelijk, of moeilijk gemaakt om te ondernemen?

Daarom de vraag nu aan jou: Wat vind jij? Zijn grote ketens nodig aan de randen van de stad?

Dit is een van de vragen die we óók aan de politiek zullen stellen in ons tweede live debat van StemWijzer Live op 23 februari om 11.00 uur in het CODA-café. Onder leiding van chronisch zwevende kiezer Martijn de Frankrijker komt dan het thema ‘economie’ aan de orde. Kandidaten van VVD, V&R, PSA en Lokaal Apeldoorn kunnen hun zegje doen over het hun plannen met de economie de ontwikkeling van nieuwe winkelcentra en andere cruciale onderwerpen.

Houd onze website in de gaten en kijk via Facebook! Maar, belangrijker: wat is jouw mening over de grote ketens en de leefbaarheid in de wijken? Laat het hieronder weten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Gemeenteraad Apeldoorn StemWijzer Live

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!