RTV Apeldoorn houdt TV lijsttrekkersdebat

Donderdag 15 maart 2018

Door RTVApeldoorn

Aangezien de verkiezingen deze maand al zijn en er een grote kans is dat veel kiezers nog niet weten op wie ze willen gaan stemmen, houdt RTV Apeldoorn 2 debatten om de Apeldoorners hierbij een handje te helpen. Na het succes van het Radio Lijsttrekkersdebat van vrijdag 9 maart wordt er morgen, vrijdag 16 maart, het ‘TV Lijsttrekkersdebat’ gehouden.

TV Lijsttrekkersdebat

Op vrijdag 16 maart laat gespreksleider Jan Kort de lijsttrekkers van de 15 partijen die meedoen aan de verkiezingen met elkaar discussiëren over de belangrijkste onderwerpen die spelen in Apeldoorn. Er zijn 15 debatrondes en 15 thema’s. Dit debat wordt live uitgezonden op het tv-kanaal van RTV Apeldoorn en ook hierbij kan de kijker reageren, vragen stellen en meediscussiëren via #055kiest. Het debat begint om 19.30 uur en publiek is hierbij van harte welkom.

RTV Apeldoorn

RTV Apeldoorn is dé lokale omroep van Apeldoorn. Maar liefst 160 vrijwilligers zorgen ervoor dat er dagelijks radio- en tv-uitzendingen zijn, maar ook houden zij de social media bij. Met de programma’s brengen ze informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Kijk op rtv-apeldoorn.nl voor de frequenties waarop RTV Apeldoorn te ontvangen is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!