Verkiezingsposter CDA Apeldoorn genomineerd voor beste poster VNG

Donderdag 8 maart 2018

Door Redactie

De campagneleider van CDA Apeldoorn, Peter Buijserd, heeft bericht gekregen dat de verkiezingsposter van CDA Apeldoorn genomineerd is voor beste verkiezingsposter door magazine van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Uit de bijna honderd inzendingen werden door de jury vijf posters genomineerd.

Op het affiche staat de beeltenis van lijsttrekker Nathan Stukker van heel dichtbij, in bijzondere stijl gefotografeerd en voorzien van een oproep om CDA te stemmen. ‘Dichtbij’ is het centrale thema in de campagne van CDA Apeldoorn. Er vindt nu een verkiezing plaats via de website van het VNG magazine. Iedereen kan daar tot 19 maart zijn stem uitbrengen op één van de genomineerde affiches.

,,Toen we niet in Zondag met Lubach zaten wist ik dat we zeer kansrijk waren”, aldus Buijserd. ,,We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerp, de combinatie van beeld en tekst. Politici denken vaak alleen maar in brokken inhoud. Om ons idee in beeld te brengen hebben we de hulp van fotograaf Rob Voss ingeroepen. Rob is een zeer bevlogen fotograaf. Zijn inzet, kennis en kunde heeft geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking, met onze poster als resultaat.”

Stemmen kan op de website van de VNG: verkiezing beste verkiezingsposter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!