Wethouder Prinsen blij met OV-campagne

Donderdag 26 april 2012

Door Redactie

Syntus Gelderland

Onder de noemer ‘Samen erop uit!’ heeft de provincie Gelderland een speciale ‘2 voor de prijs van 1’-actie gelanceerd. Een mooie actie volgens wethouder Olaf Prinsen. “Apeldoorners kunnen tot en met 28 mei voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. Met deze actie kan men met z’n tweeën op één geldig vervoerbewijs met de bus naar het centrum om samen te winkelen of om gezellig een avondje uit te gaan.”

“Bijkomend voordeel is dat je je niet druk hoeft te maken over verkeersdrukte en het parkeren van de auto. Eerdere acties hebben uitgewezen dat meer mensen gebruik gingen maken van het openbaar vervoer”, aldus de wethouder Mobiliteit. De ‘2 voor de prijs van 1’-campagne is een actie van Ervaar het OV; een samenwerkingsverband van de provincies Gelderland en Overijssel, de Stadsregio Arnhem Nijmegen, Regio Twente en alle openbaar vervoerbedrijven in deze gebieden. Meer informatie over deze actie is te vinden op de website Ervaar het OV.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?