Wie krijgt de naam ‘Grootste Dierenvriend van Apeldoorn’?

Dinsdag 28 september 2021

Door Redactie

Archief | Partij voor de Dieren

Dit jaar wordt op 4 oktober de ‘Harry Voss award’ uitgereikt door, jawel, Harry Voss. Namens de werkgroep van de Partij voor de Dieren krijgt de grootste dierenvriend van de gemeente Apeldoorn deze mooie prijs. Harry Voss zal zelf de uiteindelijke winnaar uitkiezen, degene die dit jaar wint mag volgend jaar hetzelfde doen.

Voor wie is deze award?

De prijs wordt met name uitgedeeld om de mensen met een groot hart voor de dieren te eren. “Ze maken de leefwereld van dieren en daarmee ook die van ons zo veel mooier, dat verdient onze hulde”, meldt de organisatie. Mensen voor wie het iedere dag dierendag is, worden op dierendag in het zonnetje gezet. Voor iedereen die dieren in nood opvangen, verzorgen en verplegen. Mensen die stoppen om een familie eendjes voor te laten gaan. Mensen die knokken voor dierenrechten en aandacht vragen voor hun leefsituatie, kortom: mensen met een enorm dierenhart.

Harry Voss Award

De prijs is vernoemd naar de oud-fractievoorzitter. Harry kan nog steeds met recht een dierenvriend genoemd worden. Voss zal de winnaar uitkiezen en persoonlijk de award overhandigen. De winnaar van dit jaar mag niet alleen de naam dragen van grootste dierenvriend, maar die desbetreffende persoon mag volgend jaar kiezen wie de titel van 2022 verdiend.

Ken jij iemand die een gouden hart voor dieren heeft en wil jij diegene nomineren? Stuur vóór 1 oktober een mail onder vermelding van ‘Dierenvriend’, en misschien wordt jouw uitverkorene de gelukkige winnaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!