Wim Willems lijsttrekker Leefbaar Apeldoorn en dorpen

Vrijdag 1 november 2013

Door willems

De leden van de Leefbaar Apeldoorn en dorpen hebben Wim Willems gekozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. “Wim is betrokken en zit vol ambitie. Na de komende verkiezing zal hij, samen met de nieuwe fractie, veel kunnen betekenen voor Apeldoorn. We zijn blij dat hij dé lokale partij van Apeldoorn wil leiden ”, aldus verenigingsvoorzitter Hans Brouwer. Wim is sinds 2001 lid van Leefbaar Apeldoorn en was al campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 en 2010. Vanaf 2005 heeft hij zitting in de gemeenteraad van Apeldoorn. Sinds 2011 is hij fractievoorzitter van Leefbaar Apeldoorn, nadat hij Henk Schutte heeft opgevolgd.

Wim Willems: “Ik wil me als lijsttrekker van Leefbaar Apeldoorn en dorpen sterk maken voor het verenigingsleven, de wijken en dorpen en de openbare ruimte. Sinds de oprichting van Leefbaar Apeldoorn zijn dat belangrijke thema’s. Deze koers wil ik de komende tijd vast houden, want een goed onderhouden leefomgeving verhoogd het woongenot en de veiligheid. Ik blijf net als voorgaande jaren, luisteren naar de samenleving. Dat doe ik, samen met de voltallige fractie, door me goed te laten informeren door de verschillende groepen uit de samenleving, maar vooral door bij hen op bezoek te gaan. Als lokale partij van Apeldoorn wil ik bij elk voorstel de afweging maken of het goed is voor de inwoners van Apeldoorn of de dorpen, zonder landelijke sturing.”

Wim is 43 jaar geboren en getogen Apeldoorner. Naast Leefbaar Apeldoorn is er ook een grote inzet en betrokkenheid bij het verenigingsleven en vrijwilligerswerk, zoals Wijk- en Buurtverenigingen, Scouting en het Drakenbootfestival. Samen met zijn vrouw Anita en de drie kinderen woonachtig in Osseveld. In het dagelijkse leven is Wim werkzaam binnen het management van een reistouroperator.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!