1-2’tje: Ik gebruik geen speed, maar crea-vitamines

Woensdag 30 oktober 2013

Door Peter Vroon

Hoi Jook,

Het is alweer woensdag en het was me het weekje wel weer, toch? Het was voor mij het weekje van de fotoprojecten. Eerst met Lisa Verwer op pad voor onze expo in januari 2014 en ’s avonds de opening van de expositie van Bert Klaaysen, waarin ik ook een aandeel heb met foto’s over het thema: Kijken, zien, creëren. Bert is een designkunstenaar. Samen met de broertjes Klaaysen en Geer zijn we op pad geweest om dingen te creëren. Dat is goed gelukt.

Verder was m’n lieve kleindochter Lola jarig, ze werd zes jaar. Heerlijk nog volop spelend en vrolijk in het leven staand. Ik geniet daarvan.
O ja zaterdagavond heb ik de band Fiber nog geschoten in Gigant. Wat een gave rockband. Ik was er diep van onder de indruk. Ze zijn de winnaars van een eerdere editie van Plugged. Ik heb zondagmiddag hun EP meegenomen naar de uitzending van het cultuuruiting op Radio Apeldoorn.

Kortom: een weekend met veel fotografische momenten en passie, zeg maar. Zoals je in jouw 1-2’tje schreef: genieten en niet af laten nemen. Dat is een ding dat ik blijf doen, hoor.
En ik hoop dat het met Jasper ook weer beter gaat. Wel balen voor hem . Hij is een hardloper en nou kan hij dus effe niet. Arme vriend.

Ik merk dat de week te snel ging en ik me te heftig druk heb gemaakt. Ik ga wat langzamer aan doen, komend weekend. Nou ja, je kent me, zal me dat lukken? Ach, laat ik mezelf maar niet iets op de mouw spelden. Leven, genieten, uitrusten, liefhebben, bewonderen, dat zijn de vitamines voor de komende week. Kijken wie de vitamines mee gaat inslikken. Misschien Geer? Maar die zit aan de griepjes. Does, tuurlijk. Kortom, ik zie de mannen van de fotografie dit weekend wel ’s avonds, want overdag heb ik een shoot in het kader van het project De rubberen poedel. Deze shoot wordt gefilmd door RTV Apeldoorn en ik word geïnterviewd.

Volgens mij moet ik maar in het voren gaan slapen.

Liefs,

Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!