Help de bevolking van Oekraïne

1-2’tje: Love, peace and happiness

Zondag 31 mei 2015

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Ik heb ze zien lopen ’s nachts door Apeldoorn. 1 fietser voor en 1 fietser achter. Lopen voor het goede doel. Wat is dat toch een mooie manier om kanker en hulp bij kanker te promoten. Ik ben heel trots op al die mensen die zich inzetten voor dit doel. Zelf was ik afgelopen donderdagmiddag betrokken bij een boekpresentatie over coaching bij kanker. Ik deed mijn verhaal aan de hand van de foto’s die ik gemaakt heb na mijn prostaatkankeroperatie. Samen met andere sprekers kwam dit thema goed naar voren. Het was een bijeenkomst waarin professionals uit de zorg en aanverwante beroepen zaten.

Verder ben ik niet naar de Harleydag gewest. Mijn Pinksterweekend bracht ik door in Raalte bij het Bluesfestival, een soort openlucht Bluescafe, maar dan met 15 duizend mensen. Uiteraard was ik daar om weer foto’s te maken.

Over foto’s maken gesproken wat fijn dat we nu weer een nieuw onderkomen hebben bij de voetbalvereniging AGOVV. We hebben jaren veel plezier gehad in het Gelrecollectief aan de Hoofdstraat. Nu hebben we een mooie nieuwe locatie waarin we mogen bivakkeren. En dat alles geregeld zonder “Moodboard “. We gaan een mooie nieuwe fase in als Gelrecollectief.

Het was weer een intense week voor mij met zoveel verschillende momenten waarin blijdschap,vreugde, tranen elkaar  afwisselden. Nou Jook, straks gaan Chrisje en ik naar Picardië om lekker te gaan genieten van elkaar en de omgeving. Dus het volgende 1-2’tje zal ik op tijd verzenden vanuit Frankrijk. Ik wens je voor vandaag en de komende week veel ” love Peace en Happiness ” toe.

Liefs, Peter

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?