1001 nacht

Zondag 19 september 2010

Door Inge

Al bij binnenkomst bij SamSam waan je je meteen in de Medina: een kakefonie van geluid van pratende mensen en muziek, het is schemerig en ‘rokerig’. Alleen de harembroeken en kamelen ontbreken. Her en der bekende gezichten, maar ook altijd weer veel nieuwe gezichten. En dat maakt de Borrelnood juist zo leuk.

Zoals altijd is de catering weer prima. Dit keer de overheerlijke tapenades met gegrillde kip en Turks brood van het Turkse Mezze Restaurant Sinni. Alles vers klaargemaakt terwijl je staat te wachten en intussen de wondere gesprekken waarvan een iemand dacht dat het over ’theepotknijpers’ ging.

Het rokerige laat zich intussen verklaren door lurkende mensen aan de waterpijp met fruittabak terwijl iets verderop prachtige Oosterse henneptatoeages worden gezet.

Nieuwe contacten worden gelegd. Wat is het begrip ‘creativiteit’ toch breed. Creatief met de handen, creatieve ideeën, nieuwe samenwerkingen etc. Al die verhalen zijn zo leuk om te horen.

In het zaaltje van SamSam is de wondere mix van nieuwe invloeden (De DJ’s) in combinatie met de tradities  van het buikdansen. Ik wist niet dat zoveel menselijke onderdelen zo apart van elkaar bewogen konden worden.

Geheel volgens traditie volgt ook de loterij. Altijd weer leuke prijzen die toch elke keer maar weer ter beschikking worden gesteld. Ben toch wel heel benieuwd wat zo’n Astro Symbolen Reading oplevert. Misschien leuk als de winnaar daar wat over schrijft op Apeldoorn Direct.

Sponsoren en organisator Martha en natuurlijk SamSam: het was weer  leuk!! (foto’s Medea Huisman)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!