Theater Orpheus schenkt opbrengst Soul under Construction aan Stichting Bootvluchteling

Dinsdag 1 maart 2016

Door Redactie

Het publiek van Orpheus genoot op woensdag 24 februari van een bijzondere voorstelling in Theater Orpheus: Soul under Construction, een beeldende voorstelling gemaakt door Syrische vluchtelingen die de afgelopen tijd in de noodopvang in Apeldoorn verbleven. De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting Bootvluchteling.

Soul under Construction
De beeldende voorstelling, gespeeld door vijf Syrische mannen en twee Nederlandse vrouwen, maakte diepe indruk op de bezoekers. De regie was in handen van de in Syrië befaamde acteur/regisseur Mnther Warrar. Met deze voorstelling laten de vluchtelingen zien dat ze zich richten op een nieuw leven, een nieuwe toekomst.

Stichting Bootvluchteling
Na aftrek van de noodzakelijke kosten komt de opbrengst van deze avond ten goede aan de Stichting Bootvluchteling. De makers van de voorstelling hebben dit doel uitgekozen: de Stichting Bootvluchteling heeft hen als eerste geholpen nadat ze hun land zijn ontvlucht. Theater Orpheus maakt daarom een bedrag van € 560 over aan de Stichting Bootvluchteling.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?