25 jaar schadevrij rijden: drie Apeldoornse UPS-chauffeurs krijgen erkenning

Zaterdag 29 april 2023

Door Redactie

Een kwart eeuw rijden zonder schade, deze prestatie leverde drie Apeldoornse UPS-chauffeurs een bijzondere erkenning op. Het drietal treedt toe tot de UPS Circle of Honor, bestaande uit meer dan 10.000 UPS-chauffeurs wereldwijd die al minimaal 25 jaar schadevrij rijden.

Van over de hele wereld

UPS kondigt de toetreding aan van 1.205 chauffeurs, waarvan zes uit Nederland, tot de Circle of Honor, het totale aantal leden komt neer op ruim 10.000 veilige rijders, uit vier continenten. Met hun gezamenlijke 305.691 jaar veilig en schadevrij rijden hebben de Nederlandse chauffeurs gemiddeld 26,58 jaar ervaring. Dit komt neer op 5.634 miljard veilige kilometers.

Cirkel of Honor

Herman Corbeek is één van de Apeldoornse chauffeurs:  “Ik ben trots dat ik dit jaar mag toetreden tot de Circle of Honor. Bij UPS staat verkeersveiligheid op de eerste plaats, en ik waardeer de veiligheidstraining die we krijgen om iedereen op de weg te beschermen.” Leden van de Cirkel of Honor ontvangen, als eerbetoon, een leren jas en overhemd met een embleem waarop het aantal schadevrije jaren staat vermeld. UPS geeft aan trots te zijn op de prestaties en de inzet voor de verkeersveiligheid van haar chauffeurs. De Circle of Honor is een erkenning voor UPS-chauffeurs en past in de toewijding van het bedrijf om ervoor te zorgen dat zijn werknemers veilig pakketten kunnen afleveren bij klanten over de hele wereld.

Over UPS

UPS is een van ‘s werelds grootste bedrijven en biedt een breed scala aan geïntegreerde logistieke oplossingen voor klanten in meer dan 220 landen en gebieden. ‘Onze wereld vooruit helpen door te leveren wat belangrijk is’ is het doel waar de 534.000 werknemers van het bedrijf zich op richten. Zij omarmen de strategie van het bedrijf, die helder geformuleerd is en daadkrachtig wordt uitgevoerd: Customer First. People Led. Innovation Driven. UPS zet zich in om zijn impact op het milieu te verminderen en de gemeenschappen die we overal ter wereld bedienen te ondersteunen. UPS neemt ook een sterk en onwrikbaar standpunt in ter bevordering van diversiteit, gelijkheid en inclusie. 

Vind meer informatie over het bedrijf op de website van UPS.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!