250e ECO-Wall geplaatst bij Albert Heijn Ugchelen

Vrijdag 19 december 2014

Door Redactie

Vrijdag 19 december is de 250e ECO-Wall in de Benelux geplaatst bij de Albert Heijn in Ugchelen. Deze speciale innamewand is een aanvulling op de emballage-automaat, bedoeld voor de inname van allerlei recyclebare materialen. Klanten van deze winkel hebben de mogelijkheid om op één punt al hun batterijen, spaarlampen, mobiele telefoons, cartridges, frituurvet, kleine elektrische apparaten en blik in te leveren voor recycling.

Het succes
Sinds de introductie drie jaar geleden, kiezen steeds meer supermarkten ervoor om een ECO-Wall te installeren naast de emballage-automaat. De ECO-Wall is geheel te aan te passen aan de wensen van de klant. René Hissink, operationeel directeur bij Tomra licht toe: “Bij deze Albert Heijn is gekozen voor een uitgebreide installatie van vier units en een uniek design door bedrukte platen. Maar elke ECO-Wall is maatwerk. Een supermarkt met minder ruimte kan bijvoorbeeld kiezen voor één unit, die we ook in een smallere uitvoering kunnen maken. Iedereen kan zelf bepalen welke fracties er ingenomen worden en hoe de ECO-Wall eruit komt te zien”.

Professionele inzameling
Pedro van den Heuvel, eigenaar van de Albert Heijn in Ugchelen, is zeer tevreden met de oplossing: “Er is steeds meer aandacht voor recycling. Wij willen daarom onze klanten één centraal innamepunt bieden, waar ze al hun recyclebare materiaal kwijt kunnen. Bij ons vind je geen losse dozen verspreid door de winkel, maar een professionele en klantvriendelijke oplossing”.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!