30 juni: D-café over Uitgaan in Apeldoorn

Donderdag 18 juni 2015

Door D66Apeldoorn

D66 Apeldoorn organiseert op dinsdag 30 juni weer een D-café. Het thema dat tijdens dit D-Café centraal zal staan is: Uitgaan in Apeldoorn. Het D-Café houden we ook deze keer om 20uur in het ACEC GEBOUW, Roggestraat 44 te Apeldoorn. Voor de discussie is een panel van drie leden samengesteld. Deze panelleden vertegenwoordigen ieder een groep die een link heeft met het uitgaansleven: de stappers, de horeca en de politie.

Het panel bestaat uit:
– Blanca de Louw, aankomend student en ervaren stapper
– Jacco Talen, ondernemer de Babbel en restaurant Boven, bovendien voorzitter van de Caterplein vereniging
– Herman van Haarlem, Teamchef Politiebasisteam Apeldoorn.

Deze drie panelleden zullen tijdens de discussie ingaan op allerlei facetten van het uitgaansleven in Apeldoorn. Waarom staat Apeldoorn bijvoorbeeld niet te boek als een uitgaansstad? Op welke manier kunnen we het uitgaan in Apeldoorn aantrekkelijker maken? Hoe zit het met de veiligheid tijdens het uitgaan? Op welke manier kan D66 zich inzetten voor een bruisender uitgaansleven? De panelleden gaan op deze onderwerpen in aan de hand van stellingen, waarbij zij elk hun eigen mening kunnen geven. Daarnaast is er ruimte voor een discussie met zowel de andere panelleden als het publiek.

Gesprekleidster is Marietta Buitenhuis, fractievertegenwoordiger D66 Apeldoorn, student en tevens woonachtig in het centrum van Apeldoorn.

Bent u geïnteresseerd in het onderwerp uitgaan in Apeldoorn? Of wilt u iets weten van de verschillende panelleden? Heeft u zelf ideeën over een bruisender stadsleven? Of heeft u zelf wel eens last ondervonden van stappers? U bent van harte welkom!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!