Vier kunstenaars presenteren zich in het laatste weekend van november in de Nettenfabriek

Dinsdag 21 november 2023

Door Redactie

Samen met Suzanne Kelderman, René Ellenbroek en Ferry Staverman brengt Theo Semeijn de expositie ‘Let niet op de titels’ in de Nettenfabriek. Over deze expositie zegt Theo het volgende:

“In deze verwarrende verkiezingstijd waarin wij met ons collectieve stemrecht onze politici aan de macht brengen om onze collectieve huidige en toekomstige problemen op een creatieve manier aan te pakken, is het zeer de moeite waard om de expositie met de titel ‘Let niet op de titels!’ te bekijken.

Het betreft het vervolg van de expositie met de titel ‘Le Sacre’, die in juni van dit jaar in de Teresiakerk hier in Apeldoorn te zien was. Die titel verwees naar Le Sacre du Printemps, het de lente verbeeldende muziekstuk van Stravinsky en krijgt in april 2024 in het ACEC-gebouw een vervolg met als titel ‘April is the cruellest month’ naar de bekende de lente beschrijvende dichtregel van T.S. Eliot uit zijn gedicht ‘The Waste Land’.

De titel ‘Let niet op de titels!’ roept natuurlijk vragen op. Als je oplet kun je zien dat de wanden van deze tentoonstellingsruimte (toeval?) samen een op zijn kant liggend digitaal, zwart-wit vraagteken vormen, wat dan natuurlijk weer de vraag oproept wat dan het punt van dat vraagteken is. Is dat een creatief punt?”

Deze expositie is te zien in de Nettenfabriek, Spoorstraat 27b (parkeerruimte aanwezig)en op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november van 13.00 – 17.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!