Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Vrijdag 29 mei 2015

Door Redactie

Weet jij al wat je dit weekend gaat doen? Er is natuurlijk Jazz in the Woods. Maar nog veel meer! Kijk bij onze tips.

Het hele weekend: Jazz in the Woods festival in Apeldoorn

Inmiddels is Jazz in the Woods één van de belangrijkste muziekevenementen van Apeldoorn. Na een afwezigheid van drie jaren is het festival weer terug op de kaart! Op diverse buitenpodia en in verschillende horecagelegenheden vinden diverse live optredens plaats. Het hoogtepunt vindt plaats op vrijdagavond 29 mei. Gratis toegang! 

 

 

Zaterdag 30 mei: Jazz in the Woods BarreTocht

Terug van weggeweest: de Apeldoornse BarreTocht! Tijdens de BarreTocht van Jazz in the Woods kun je op zaterdag 30 mei bij een tiental cafés met een speciaal bierpaspoort een biertje drinken en genieten van muziek en entertainment.

 

 

 

Zaterdag 30 mei: Klassiek Paleisconcert Ronald Brautigam

Ronald Brautigam is een van Nederlands meest bekende musici en heeft een indrukwekkende reeks concerten en opnamen verzorgd. Hij trad al eerder op bij de Paleisconcerten en het is een eer om hem opnieuw te mogen ontvangen.

 

 

 

Het hele weekend: Fien & Teun bij de Julianatoren!

Fien en Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard, waar ze papa en mama helpen met klusjes in en rond de boerderij. Tijdens deze vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien & Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten.

 

Zondag 31 mei: Koopzondag in Apeldoorn
Lekker shoppen? De koopzondagen zijn hiervoor een uitstekende gelegenheid. De winkels zijn open en het is extra gezellig in de binnenstad. Er is voor ieder wat wils: van het brede aanbod in de Hoofdstraat tot het exclusievere aanbod in de Korenstraat. De winkels zijn op koopzondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!