A+ Kaart maakt het leven leuker

Woensdag 24 juni 2015

Door Redactie

Met de A+ Kaart profiteer je van vele gratis weggevertjes bij tientallen Apeldoornse winkels en bedrijven. Geen flutdingen, maar nuttige zaken waarmee je jouw dagelijkse levensonderhoud fors naar beneden brengt. Bespaar tot wel honderden euro’s. Elke maand opnieuw!

De initiatiefnemers zijn met A+ Kaart gestart om het leven van Apeldoorners leuker en goedkoper te maken. “En als het bij ons goed gaat, mag iedereen daarvan meeprofiteren! Het aantal deelnemers groeit gestaag en dus is onder het motto ‘samen zullen we alles delen!’ sinds 1 mei de maandelijkse bijdrage voor de A+ Kaart verlaagd van €12,50 naar €9,95!”

150 gram Filet Americain gratis bij Keurslagerij Lautenschutz
Eén van de deelnemende bedrijven van het eerste uur aan de A+ Kaart is Keurslagerij Lautenschutz aan de Koninginnelaan 44. “Wij vonden het een goed idee om mee te doen. De A+ Kaart mikt op een doelgroep die wij ook graag willen bedienen. Voor de klant is het zeer interessant, want die €9,95 per maand haal je er makkelijk uit aan alleen al de gratis weggevertjes. Zo kunnen houders van de kaart bij ons deze maand één keer gratis 150 gram Filet Americain ophalen in de winkel.”

Ook iedere maand profiteren van tientallen gratis weggevertjes? Meld je dan vandaag nog aan op www.akaart.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!