Albert Heijn de Eglantier in Apeldoorn sluit tijdelijk haar deuren

Donderdag 25 mei 2023

Door Redactie

Het Albert Heijn-filiaal op winkelcentrum De Eglantier, in Apeldoorn, zal vanaf zaterdag 3 juni tijdelijk de deuren sluiten voor een uitgebreide verbouwing. De gehele winkel, van vloer tot plafond, zal worden vernieuwd. De heropening van de vernieuwde supermarkt zal precies twee weken later plaatsvinden, op zaterdag 17 juni. Medewerker Aad van der Starre krijgt de eer om de winkel officieel te heropenen. Supermarktmanager Johanna Zoet en haar team nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Feestelijke heropening

“Vanaf 17 juni staan we weer enthousiast voor je klaar. Kom gezellig langs. De eerste 750 klanten krijgen gratis iets lekkers mee naar huis en we zijn benieuwd naar alle reacties”, zegt Johanna Zoet. Ter gelegenheid van de heropening wordt er ook een kleurplatenwedstrijd georganiseerd voor de jongste klanten van de blauwe supermarkt. Tijdens de openingsweek zullen kleurplaten worden uitgedeeld en maken kinderen bij het inleveren kans op leuke prijzen.

Uitgebreid versaanbod

Na de verbouwing zal de vernieuwde supermarkt een breed scala aan verse producten aanbieden, variërend van groenten zoals andijvie en aardbeien tot de heerlijkste verspakketten, verse maaltijden en maaltijdsalades. Bij de nieuwe borrelwand kunnen klanten kiezen uit een uitgebreid assortiment vleeswaren, kazen, salades en tapas. Bovendien zal er meerdere keren per dag vers brood uit de ovens van de bakkerij worden getoverd. Ook zijn er lekkernijen te vinden op de bakkerijafdeling diverse taarten, koekjes en chocolade.

Extra service

Naast het ruime assortiment biedt de vernieuwde winkel ook extra services aan. In de hal van de winkel komt een nieuwe pakketkluis waar klanten hun online bestelde pakketten kunnen ophalen en retourneren. Zodra een bestelling is afgeleverd, ontvangt de klant een bericht met een code om de kluis te openen. Verder zullen er ook een bloemen- en plantenafdeling, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart en een geldautomaat beschikbaar zijn.

De verbouwing duurt van zaterdag 3 juni, om 17:00 tot en met zaterdag 17 juni. De winkel wordt die dag om 11:00 feestelijk geopend. De echte diehard ‘Appie’-fans kunnen tijdens de verbouwing terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Aan de Linie en aan de Talingweg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!