Albert Heijn Sprengenpark tijdelijk dicht voor de verbouwing

Maandag 3 april 2023

Door Redactie

Albert Heijn Sprengenpark sluit begin april tijdelijk haar deuren. De winkel van ondernemersfamilie Bredewout wordt verbouwd en vergroot. De supermarkt sluit maandag 10 april, tweede paasdag, om 18:00 uur tijdelijk haar deuren.

De verbouwing

Een jaar geleden ging de verbouwing van start, er kwam aanbouw aan drie zijden van het pand en het parkeerterrein werd gereconstrueerd. Tijdens de verbouwing wordt van de winkel en de nieuwe aanbouw één geheel gemaakt, waardoor de Albert Heijn vergroot tot ruim 2.000 vierkante meter. Vaste klanten hoeven niet te treuren, volgens de supermarktmanager hoef je de Albert Heijn tijdens de verbouwing geen dag te missen: “Onze klanten kunnen terecht bij de Albert Heijn-winkels aan de Talingweg, Deventerstraat en aan de Molecatenlaan in Ugchelen. Deze supermarkten krijgen tijdelijk versterking van onze medewerkers. Je komt daar dus veel vertrouwde gezichten tegen”, zegt Jordy Koops.

Vers en gemak

Na de verbouwing is er in de Albert Heijn Sprengenpark veel meer ruimte en wordt ook het assortiment flink uitgebreid. Er komen vijftien zelfscankassa’s en het aantal parkeerplaatsen wordt fors uitgebreid. “Het wordt een prachtige winkel, vol met vers en gemak. En waar je straks ook nog gemakkelijk even door kunt lopen naar een nieuwe Etos en een Gall & Gall”, aldus de supermarktmanager.

Heropening

Vanaf zaterdag 29 april zijn de klanten weer van harte welkom in de blauwe supermarkt. De Albert Heijn opent, net zoals de Etos en de Gall & Gall die van dezelfde ondernemer zijn, om 11:00 haar deuren. Supermarktmanager Jordy Koops spreekt over een gezellige opening: “De eerste 500 klanten krijgen iets lekkers, voor de kinderen is er een ballonnenclown en in de winkel zijn allerlei proeverijen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!