Alle leeftijden zijn welkom in Gigant!

Woensdag 20 oktober 2010

Door Inge Weterings

Wat hebben kinderen, tieners, twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers, zestigers (enzovoorts, enzovoorts) met elkaar gemeen? Ze kunnen deze week allemaal perfect terecht bij Gigant! Wanneer je het programma van deze week erbij pakt, dan valt op dat voor echt iedere leeftijdsgroep wel iets te vinden is.

Laten we eens met de kinderen beginnen. Voor hen is het heel de week feest: de week draait namelijk om de kinderfilms van Cinekid. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen en is er een kinderconcert van Hippe Gasten, waar ik het in een vorig bericht al over had.
De kinderen lijken Gigant dan wel over te nemen deze week, maar er zijn ook nog echt genoeg andere dingen te doen. Neem bijvoorbeeld het SAFE feest. Dit feest is speciaal voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Vaak vallen zij buiten de boot bij dansfeesten, maar donderdag 21 oktober kunnen zijn prima bij Gigant terecht.

Of kom eens naar Giovanca. De 33-jarige schone geeft zondag 24 oktober een optreden naar aanleiding van haar nieuwe album “While I’m Awake”. We verwachten deze avond een hoop liefhebbers van r’n’b, soul, pop, funk en jazz, want haar muziek is een mooie mix van al deze stijlen.
En wat te denken van Raymond van het Groenewoud? Raymond is 60 en dat viert hij gelukkig ook in Gigant! Vrijdag 22 oktober laat hij ons feesten op al zijn hits. Ongecompliceerd en ongegeneerd. Met een carrière van alweer zo’n 40 jaar probeert Raymond onze hoofden en harten nog steeds helder te maken.

Nu doe ik trouwens net alsof je met een bepaalde leeftijd bij een bepaald concert thuishoort, maar dit is natuurlijk helemaal niet zo. Je moet vooral het concert of de film bekijken dat je leuk lijkt. Dus ben je bijvoorbeeld 19 en wordt je helemaal enthousiast van de muzikale alleskunner Raymond van het Groenewoud? Hou je dan vooral niet in en kom langs!

Kun je je nou echt niet vinden in de bovenstaande concerten? Kom dan zaterdag 23 oktober naar Superstijl. Hier mag je namelijk zelf kiezen welke muziek er gedraaid wordt. Beter kan het toch niet, denken wij. Voor ieder wat wils! Of je nu een tiener, een veertiger of een zestiger bent…iedereen kan zich zaterdag lekker in het zweet dansen. Als je trouwens een mailtje stuurt naar pr@gigant.nl, dan kun je een plek veroveren op de gastenlijst voor Superstijl. Niet verkeerd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!