Amerikaanse nostalgie op Zwitsalterrein met honderden oldtimers

Donderdag 6 juni 2024

Door Redactie

Op zaterdag 8 juni is het Zwitsalterrein in Apeldoorn opnieuw het decor voor de American Classic Car Show. Na een succesvolle eerste editie krijgt het evenement dit jaar een extra Western tintje.

Oldtimers en rock-‘n-roll

Tijdens deze dag worden enkele honderden Amerikaanse oldtimers tentoongesteld, elk met hun eigen unieke verhaal. Bezoekers kunnen genieten van livemuziek van een Rock-‘n-Roll band en struinen langs diverse standhouders die Amerikaanse en Western producten aanbieden. Denk aan miniatuurauto’s, vinyl en typische kleding.

Jong en oud

Voor de kinderen is er een Western stormbaan waar ze hun energie kwijt kunnen. Ook kunnen bezoekers meedoen aan een Line-dance workshop of hun cowboyvaardigheden testen bij verschillende Western spellen. Diverse foodtrucks zorgen voor typisch Amerikaanse gerechten. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking voor de beste oldtimer.

Praktische informatie

De American Classic Car Show begint om 12.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Toegangskaarten zijn aan de deur te koop en kosten 6 euro per stuk. Kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen.

Wil je meer informatie? Neem contact op via: info@americanclassiccarshow.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!